A blog elköltözött!!!

Kismamák diétáztok? Unjátok, hogy nem megy? Kellene egy 'mankó' a kezdéshez? Nem fogok csodabogyót vagy csodadiétát ajánlani, mert nem hiszek bennük, egészségkárosítók és csak a pénztárcánkat soványítják nem a lábunkon a sonkát. De ha együtt csináljuk könnyebb a meló. Terhesség és a szoptatás időszaka az amikor tényleg oda kell figyelni, hogy mit eszünk és hogyan. Trükkök, tippek, hogyanok és miértek a vonzó, egészséges és energikus kismamákért.

FIGYELEM ELKÖLTÖZTÜNK! KATT IDE!

Jöjjön fel nyárra a pántos ruci!

Ajándék könyv kismamáknak anyukáknak étrendről és diétáról:

Töltsd le most! KATT IDE!!!

kismamadietablogekonyv.png

Friss topikok

Mit lehet enni és mit nem a szoptatás alatt?

2013.03.11. 22:39 kismamaetrend

A szoptatás alatti étkezés fontos és vitatott körünkben. Mindannyian úgy szeretnénk étkezni, főleg a hasfájós időszak alatt, hogy a ne ártsunk vele a picinek. Azonban a  “Mit lehet enni és mit nem szoptatás alatt?” kérdésre kapott válaszok egyáltalán nem egybecsengőek. A védőnők, a szomszéd kismamák és az anyukáink is mind mást mondanak.  Nem csoda, hogy össze vagyunk zavarodva. Az egyik legyint, hogy a régen ettek mindent az anyáink mégis itt vagyunk. A másiknak pedig határozott elképzelései vannak bizonyos ételek tiltásával kapcsolatban. Mi az igazság? Szeretnénk végre tisztázni, hogy mit lehet enni és mit nem a szoptatás alatt. Ez a bejegyzés erről szól. Olvasom tovább > > >

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamaetrend.blog.hu/api/trackback/id/tr955128796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása